Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Register Најави се

Трофеи

 1. 1

  Прво мислење

  Напишете мислење некаде на овој форум да го добиете овој трофеј.
 2. 2

  На некој му се допаднавте

  На некој на форумот му се допаднало вашето мислење. Продолжете да објавувате мислења за повеќе допаѓања!
 3. 5

  Продолжете да навраќате овде

  Објавени 30 мислења. Мора да ви се допаѓа овде!
 4. 10

  Не можете да престанете!

  Вие имате објавено 100 мислења. Се надеваме дека ова ќе ве расположи повеќе од еден ден!
 5. 10

  Ми се допаѓа многу

  Вашите мислења добиле 25 допаѓања.
 6. 15

  Сериозно допадлив!

  Содржините што ги објавувате добиле 100 допаѓања.
 7. 20

  Зависник

  1,000 мислења? Импресивно!
 8. 20

  Не ми е доволно за овде

  Вашите содржини добиле 250 допаѓања.
 9. 30

  ГО САКАМ ТОА!

  Содржините кои сте ги објавиле добиле 500 допаѓања.