Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Register Најави се

Recent content by Крис

 1. К

  Добредојдовте!

  Почитувани, се извинуваме што претходните денови не бевме во можност да ви овозможиме пристап до сајтот и форумот на ТВ Пакет. Направивме трансфер во друга хостинг компанија и сега сме повторно тука со вас. Ветуваме многу измени и модернизирање на изгледот на форумот.
 2. К

  Известувања поврзани со членовите

  Гледам дека сте кренале бунт против одлуката на Јовица (Лукаскот) да го избрише профилот на Бајрон, ми стигнаа милион пораки и меилови од анонимни членови на форумов, истите бараат Јовица да се тргне од позицијата, а меѓу нив беше и самиот избришан член. Јас разговарав со Јовица и му кажав дека...
 3. К

  Дизајнот на форумот

  Бај д веј, Јовица смени си лозинка. И јас ќе го сторам истото.
 4. К

  Дизајнот на форумот

  Поради преголемиот број на спамери некое време нема да има можност за регистрирање на нови членови, таков совет ми дадоа од хостингот. Членовите може да бидат одобрени само од администатори, а ние тоа некој период нема да го правиме.
 5. К

  ТВ Пакет портал

  Темава е отворена токму за да одредени членови да не мора да ми праќаат на мене текстови туку за да можат самите да си ги објават, особено на тебе Дани би ти дал целосно право да управуваш со статиите како што му дадов и на Јовица. Значи велам привремено е јас повторно ќе пишувам кога ќе се...
 6. К

  ТВ Пакет портал

  Дечки, одреден период нема да имам ни малку време за сајтот затоа што имам некои обврски, доколку некој изјави желба да пишува на него ќе се договориме, ќе ви дадам пермисии.
 7. К

  Дизајнот на форумот

  Мислам дека треба да се престане со коментари за дизајнот на форумот, бидејќи неколку недели уназад само тоа читам тука, засега е ова што го имаме и јас се навикнав.
 8. К

  Дизајнот на форумот

  Тоа е грешка на оние што го креирале македонскиот превод, не можеме ништо додека не направат update.
 9. К

  Известувања поврзани со членовите

  Сите да си ги намалите аватарите за да ги нема тие проблеми.
 10. К

  Дизајнот на форумот

  Ќе се додаде и favicon.
 11. К

  Дизајнот на форумот

  Банерот му дава несериозен изглед на форумот. Го променив логото, вака ми се допаѓа повеќе.
 12. К

  Дизајнот на форумот

  Ќе го средам тоа со Игор и Иван, а и иконите за нови мислења ќе ги сменам.
 13. К

  Дизајнот на форумот

  Нема да има банер. Мене лично ми се допаѓа ова, но ќе сменам нешто во боите ако успеам. Се согласувам и со коментарот на Дарко дека форумите треба да имаат поедноставен излеглед, па ова е одлично според мене.
 14. К

  Дизајнот на форумот

  Функциите се вратени.
 15. К

  Дизајнот на форумот

  Гарант ќе мрчат, шо ти е :rolleye: