Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Register Најави се
Beauty
Регистриран на
Допаѓања
3,792

Пораки на профилот Последна активност Објави За

  • Дани тој кабелскиот канал што ќе се емитуваат турските серии ќе биде како fox life, axn итн . Само превод да си уклучиш кој сакаш или пак ќе ги емитуваат со залепен титл
  • Се вчитува…
  • Се вчитува…
  • Се вчитува…