Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Најави се

Beauty

Трофеи

 1. 30

  ГО САКАМ ТОА!

  Содржините кои сте ги објавиле добиле 500 допаѓања.
 2. 20

  Не ми е доволно за овде

  Вашите содржини добиле 250 допаѓања.
 3. 15

  Сериозно допадлив!

  Содржините што ги објавувате добиле 100 допаѓања.
 4. 10

  Ми се допаѓа многу

  Вашите мислења добиле 25 допаѓања.
 5. 2

  На некој му се допаднавте

  На некој на форумот му се допаднало вашето мислење. Продолжете да објавувате мислења за повеќе допаѓања!
 6. 20

  Зависник

  1,000 мислења? Импресивно!
 7. 10

  Не можете да престанете!

  Вие имате објавено 100 мислења. Се надеваме дека ова ќе ве расположи повеќе од еден ден!
 8. 5

  Продолжете да навраќате овде

  Објавени 30 мислења. Мора да ви се допаѓа овде!
 9. 1

  Прво мислење

  Напишете мислење некаде на овој форум да го добиете овој трофеј.