Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Најави се

Recent content by LucasScott

 1. LucasScott

  Verdades secretas, Rede Globo|2015

  Јас и се спремам маратонски околу нова година кога ќе бидам послободен.
 2. LucasScott

  Celebridade, Rede Globo|2004

  04.12 се враќа на Globo во Vale a pena ver de novo. 334545
 3. LucasScott

  Sin Tu Mirada, Televisa | 2017

  Многу добри првите пет епизоди. Далеку од бајката на Есмералда, сепак е снимена во денешно време, во HD резолуција што автоматски ја губи бајковитоста на претходната. Но, ми се допаѓаат ногу нешта. Ми се допаѓа што се верни до оргиналот (и до Топасио и до Есмералда), Клаудија Мартин е СОВРШЕН...
 4. LucasScott

  Verdades secretas, Rede Globo|2015

  Да. :namignuva:
 5. LucasScott

  Verdades secretas, Rede Globo|2015

  Значи да продолжам да ја гледам...
 6. LucasScott

  Сезона 2016/2017

  Одлична е новата Династија. Јас сум голем фан на старата, но и новата е баш на ниво.
 7. LucasScott

  Sin Tu Mirada, Televisa | 2017

  Не :) Luz Elena González e Фатима (лош избор бидејки Луз Елена е премлада и само 10 години постара од Скарлет, а треба да и е мајка. Како и да е, Бланка во претходнта верзија беше само 6 години постара од Летисија Калдерон па проголтавме :406389: ) Claudia Ramírez е Бланка. (погодена)...
 8. LucasScott

  Sin Tu Mirada, Televisa | 2017

  Не, не... Дон Луис е Родолфо. Мргарито е таткото на Адријан и Флоресита. Торибио е Мелесио. Есмералда и Доминга најпогодени <3
 9. LucasScott

  Дискусии за теленовелите (општо)

  Па не. Имам гледано Колорина со Лусија Мендез и таму е како Саломе, го нема овој глупавиов дел на почетокот.
 10. LucasScott

  Дискусии за теленовелите (општо)

  Перу ја снима новата Salomé. Многу грд народ се ова перуанциве значи. :off:
 11. LucasScott

  Verdades secretas, Rede Globo|2015

  ^ Да. Втората епизода подеднакво интересна.
 12. LucasScott

  Verdades secretas, Rede Globo|2015

  Одлична прва епизода. Аброзио :ehh: 334545 :se poklonuva::