Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Register Најави се

Recent content by nightspy

  1. nightspy

    Дизајнот на форумот

    ОК не знам како функционираат работите го приметив неколку па викам можеби може да се смени. :)
  2. nightspy

    Дизајнот на форумот

    Претпоставувам дека треба време да се привикнеш на форумот но некако претходниот ми беше подобар. Но сепак се е до вкусови. Инаку неколку пати го приметив на претходниот сега и на овој, кога се логираш стои опцијата "автомаЦка најава", нели треба да е "автомаТСка најава"..