Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Најави се

Резултати од пребарувањето

 1. Beauty

  Македонија: Новости за прајмтајм сериите

  На комерцијални ТВ во МК и цел регион нема нити ќе има американска во прајмтајм. Се знае, тоа е за ноќе. И крај на дискусија. Во Сад, Италија, Тунгузија ако сака цел ден нека има американска продукција. Нас не ни е блиска и нема да има, како што нема ни италијански продукции. Кој сака до толку...
 2. Beauty

  Македонија: Новости за прајмтајм сериите

  Во прајмтајм не може да одат криминалистички серии и нема да одат. Дански, германски, американски биле крими и затоа оделе по 23 часот. Грчка и украинска (сега што одат) се новели и затоа одат во прајмтајм. На телевизии како Сител и Канал 5 нема да гледаме крими серии во прајмтајм. Јас во...
 3. Beauty

  Македонија: Новости за прајмтајм сериите

  Во Италија и САД како сакаат нека се емитуваат. Во Македонија и околните земји се знае што и како се емитува. А тоа ниту јас ниту ти ниту било кој го диктира - туку маркетинг агенциите водени од целата гледачка публика. Гледачите гледаат американски серии вон прајмтајм, а семејни мелодрами, гејм...
 4. Beauty

  Македонија: Новости за прајмтајм сериите

  Јас искрено не те сфаќам што бараш ти во врска со емитувањето на Чикаго ПД и Чикаго Фајр :406389: Сител ниту ги снима, ниту ги дистрибуира епизодите. Тоа го прави NBC, така да сите прашања во врска со овие две серии, слободно во NBC. А дали тебе ти чини или не Сител, мање битно. На македонските...
 5. Beauty

  Македонија: Новости за прајмтајм сериите

  Како па да не , кој вика морало сите три да ги даваат ? Ни NBC што ги продава не вика така, прво ПД ја пуштија апотоа и Фајр на продажба. И сериите одат во 23.30. Може кај тебе во Италија покасно стига сигналот.:rolleye:
 6. Beauty

  Дизајнот на форумот

  Дали имате можност да уредувате свое мислење без да излезе дека сте уредувале? Зборувам за онаа опција Edit silently.
 7. Beauty

  Македонија: Новости за прајмтајм сериите

  Мислам дека тие на Нова оделе на други програми.
 8. Beauty

  Балкански синглови и спотови

  И јас тоа сакав да прашам.
 9. Beauty

  Балкански синглови и спотови

  Онаа новата на Емина негова е ?
 10. Beauty

  Балкански синглови и спотови

  Јас не сум баш запознаена што всушност прави Димитров последниве години, освен овие auto tune песни. Првиот албум на Каролина, првиот албум на Елена Ристеска се негово дело, и тоа е одлична и квалитетна музика. Ама тоа е пред 15-20 години.
 11. Beauty

  Македонија: Новости за прајмтајм сериите

  Епа така е направена серијата за продажба. Не ги мешаа они епизодите, зошто би ги мешале? Така се направени сезоните. Ситком нема да успее. Порано беа гледани ситкоми со другиот начин на мерење рејтинзи - Џим (А1), Два ипол мажи (А1), Вил и Грејс (Сител), Како ја запознав мајка ви (Канал 5)...
 12. Beauty

  Добредојдовте!

  Мислам дека и он е од тој калибар :406389:
 13. Beauty

  Македонија: Новости за прајмтајм сериите

  Сите тие поминаа одлично што одеа последниве години - Taken, Хари, Чикаго ПД, Флешпоинт, Лас Вегас, Кобра, Нејви... Дури и 90210 помина супер во тој термин. Само Prison break и Бети не поминаа сјајно, но тогаш уште А1 постоеше.
 14. Beauty

  Добредојдовте!

  Гледам дека последниве денови актуелен е и членот Кристијан 10. Официјално добредојде и секое добро !
 15. Beauty

  Македонија: Новости за прајмтајм сериите

  Не, само ПД минатата сезона. ПД имаше одлични рејтинзи, затоа и ќе оди Fire. Освен Chicago Fire, на Сител ќе оди и уште една американска, но таа, ете Сител ќе ја открие. Мислам дека прво другата ќе почне, па по неа Fire.
 16. Beauty

  Дискусии за теленовелите (општо)

  Ма Venevision не ни рачунам :406389: Само RCTV.
 17. Beauty

  Дискусии за теленовелите (општо)

  Па таа беше и последна давана.
 18. Beauty

  Дискусии за теленовелите (општо)

  Ова е Веневизион :406389: Без разлика на содржина, никако не би гледала повеќе ова. Дури и Саманта која одеше меѓу првите беше ужасно глупава, а не па други од оваа продукција.
 19. Beauty

  Македонија: Новости за прајмтајм сериите

  Денес, утре , може? Откриена беше урбаната драмска, затоа го одложив.