Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Register Најави се

Резултати од пребарувањето

 1. Стефан

  Дизајнот на форумот

  Ако нешто значи и јас користам Мозила, па не се појавуваат секогаш и секаде видеата.
 2. Стефан

  Дизајнот на форумот

  Постигнат е разумен компромис помеѓу страните во спорот со вклучување на меѓународниот фактор :bravobravo: ps: добре дојде назад :namignuva: не дека ќе не` напуштеше, знаев дека ќе се вратиш :)
 3. Стефан

  Дизајнот на форумот

  Има некој проблем, многу сликичиња воопшто не се отвораат. Проблемот го имам забележано од вчера, ама мислев да не е до мојот пребарувач, оти знае да прави вакви проблеми понекогаш. :neznam:
 4. Стефан

  Дизајнот на форумот

  Сакам да прашам, дали планирате дизајнот да се промени и да биде во стилот на Кајгана и сличните други? Прашувам, бидејќи тешко се снаоѓам околу тоа кои се нови, а кои не мислења. Плус, ми стигнале три пораки, а јас не сум ги отворил од којзнае кога. Сметам дека нов дизајн би било подобро.