Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Register Најави се

Резултати од пребарувањето

  1. Bobi!

    Известувања поврзани со членовите

    Си гледам јас стандард американско, периодов ги надокнадувам од минатата сезона што не ми е гледано па не почнувам ништо ново. Деновиве почнува француската Les Revenants втора сезона и третата од данската Мост! :190950: Narcos ја препорачав, летен хит ми беше. Така чат пат си надокнадувам...
  2. Bobi!

    Известувања поврзани со членовите

    Еве го, се уклучува чат пат ама го мрзе да дискутира нешто во последно време :406389: Ве читам јас, без мака, никогаш нема да ве напуштам :)