Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Register Најави се

Резултати од пребарувањето

 1. К

  ТВ Пакет портал

  Дечки, одреден период нема да имам ни малку време за сајтот затоа што имам некои обврски, доколку некој изјави желба да пишува на него ќе се договориме, ќе ви дадам пермисии.
 2. К

  Форумот е затворен за гости!

  Сите оние што имаат потреба да ги читаат темите на овој форум, или да дебатираат на нив, отсега ќе добиваат пристап само при регистрација. На нашите редовни „гости“ им препорачуваме да си одберат корисничко име и да ни се придружат во дебатите поврзани со телевизијата. Модераторски тим ТВ Пакет
 3. К

  Известувања поврзани со членовите

  Членот Bobi побара никот да му биде променет во Insomnia.
 4. К

  Дизајнот на форумот

  Целокупниот дизајн кој го гледате моментално е склопен за многу кратко време и не е тоа што беше замислено, но затоа е привремен, што значи дека во иднина ќе се потрудиме сето ова да изгледа многу пософистицирано. Изгледот на форумот најчесто го градиме со помош на критиките од членовите, сите...
 5. К

  Добредојдовте!

  Добредојдовте на новиот ТВ Пакет Форум. Се префрливме на софтверот vBulletin поради тоа што сметаме дека овде нашата работа ќе се одвива на многу полесен начин, а пред се поради сигурноста на податоците кои секојдневно ги внесуваме. Нашиот стар форум ќе продолжи да постои, но само како архива...