Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Register Најави се

Резултати од пребарувањето

 1. Mulholland

  Известувања поврзани со членовите

  Ај доста сеа :))) Ако може да се избрише акаунт, молам некој админ тоа да го направи :) Ако не, никому ништо.
 2. Mulholland

  Известувања поврзани со членовите

  I'll keep that to myself :)
 3. Mulholland

  Известувања поврзани со членовите

  Постои ли опција да се избрише user на форумов? И дали притоа мислењата остануваат (претпоставувам дека да)?