Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Најави се

film

 1. hakuna_matata

  Медена земја l 2019

  МЕДЕНА ЗЕМЈА Режија: Тамара Котевска и Љубо Стефанов Синопсис: „Медена земја“ раскажува за последната жена-одгледувач на диви пчели во Европа – 50-годишната Атиџе која живее со својата мајка во едно напуштено село во централна Македонија. Таа се обидува да ги спаси пчелите и природниот баланс...
 2. hakuna_matata

  Господ постои, името и е Петрунија l 2019

  ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО И Е ПЕТРУНИЈА Режија: Теона С. Митевска Улоги: Зорица Нушева, Лабина Митевска, Стефан Вуишиќ, Суад Беговски, Симеон Дамевски, Виолета Шапковска, Пепи Мирчевски, Џевдет Јашари, Владимир Тулиев. Синопсис: Дејството во филмот се случува во Штип, мало гратче во Македонија, каде...
 3. M

  Врба|2019

  Режија: Милчо Манчевски Улоги: Никола Ристески, Сара Климоска, Наталија Теодосиева, Ненад Нацев, Камка Тоциновски, Петар Мирчевски, Благој Чоревски, Ратка Радмановиќ, Ана Костовска, Лазе Манасковски, Катина Иванова, Кире Ѓоревски, Адем Карага, Јелена Јованова Периќ и други. По два месеци...