Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Најави се

Барања за промена на корисничкото име

Developerv2

Администратор
Мислења
85
Допаѓања
84
Поени
18
Автор на оваа тема #1
Корисникот aleksCASKA е преименуван во hakuna_matata.

По барање на членот извршена е промена на корисничкото име.
 

Developerv2

Администратор
Мислења
85
Допаѓања
84
Поени
18
Автор на оваа тема #2
Корисникот ivag27 е преименуван во Gledy.

По барање на членот извршена е промена на корисничкото име.
 

Developerv2

Администратор
Мислења
85
Допаѓања
84
Поени
18
Автор на оваа тема #3
Корисникот najubav е преименуван во Aslan Turkey.

По барање на членот извршена е промена на корисничкото име.
 

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
Мислења
1,601
Допаѓања
68
Поени
48
Banned #5
Секој си има право да си го смени името тука и да Аслан бидејки сум турчин.
 

M@RKO

Добро-Познат Член
Мислења
10,100
Допаѓања
171
Поени
63
#6
Да секој си има право да си го смени своето име на социјални мрежи и други интернет сајтови и форуми. Јас исто пред некоја година сакав тука да го сменам името а причина за тоа беше да имам исто име секаде на форуми но сфатив дека тоа не треба да го правам на овој форум бидејќи многумина на форумов ме запаметиле веќе по ова име што си го имам.

Сепак нема што тука многу расправии, колку и нас да не ни се допаѓа тоа негово име он си одлучил така да му биде името.