Гранд, Keystone production|2018-

  • Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
Мислења
16,789
Допаѓања
1,677
Поени
113
Автор на оваа тема #1


Г Р А Н Д
Број на епизоди : 30+

По емитување на руската хумористична серија "Кујна" која стекна голема популарност секаде каде што се прикажуваше, доаѓа нејзината наследничка - серијата за хотелот "Гранд". Се работи за најновата руска продукција која овојпат не дружи со згодите и незгодите на персоналот вработен во еден хотел.

Содржина :
Ксенија Завгороднија е студентка на Факултетот за туризам, амбициозна и наклонета кон авантури. Сака да работи во хотелиерство и еден ден да поседува свој хотел. Но, нејзината опсесивна желба ѝ пречи не само во работата, туку и во учењето. Девојката успева добро да се снајде од секоја можна ситуација, што ја доведува до тоа да побегне од својот град и да дојде во Москва.
Таму се надева дека ќе ја добие работата на рецепционерка во хотелот "Гранд", каде работи нејзиниот роднина. Но, за почеток станува само собарка. Покрај Ксенија, се запознаваме со сопствениците и вработените во хотелот каде секојдневно ќе се случуваат интересни, непредвидливи и хаотични драматични ситуации.

Улоги : Мила Сивацкая (Ксенија), Александр Лыков (Лев), Константин Белошапка (Алексеј), Ольга Филимонова (Олга) и др.​
 
Последен пат уредено:

dallavera

Активен Член
Мислења
543
Допаѓања
36
Поени
28
#2
Ја снима некој за да се гледа со мк превод? Не ми одговара тој термин што ја даваат.