Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Register Најави се

Дизајнот на форумот

  • Автор на оваа тема Крис
  • Датум кога е започната темата

Крис

Администратор
Мислења
5,319
Допаѓања
2
Поени
38
Автор на оваа тема #1
Целокупниот дизајн кој го гледате моментално е склопен за многу кратко време и не е тоа што беше замислено, но затоа е привремен, што значи дека во иднина ќе се потрудиме сето ова да изгледа многу пософистицирано. Изгледот на форумот најчесто го градиме со помош на критиките од членовите, сите поминуваме дел од денот на ова место и сите имаме право да се чувствуваме пријатно читајќи ги дебатите кои секојдневно ни се наметнати од страна на телевизијата. Оваа тема е наменета за тоа, секоја критика поврзана изгледот на форумот ја објавуваме тука.
 

Phillip

Активен Член
Мислења
1,803
Допаѓања
18
Поени
38
#2
Chris напиша:
Целокупниот дизајн кој го гледате моментално е склопен за многу кратко време и не е тоа што беше замислено, но затоа е привремен, што значи дека во иднина ќе се потрудиме сето ова да изгледа многу пософистицирано. Изгледот на форумот најчесто го градиме со помош на критиките од членовите, сите поминуваме дел од денот на ова место и сите имаме право да се чувствуваме пријатно читајќи ги дебатите кои секојдневно ни се наметнати од страна на телевизијата. Оваа тема е наменета за тоа, секоја критика поврзана изгледот на форумот ја објавуваме тука.
Крис а има ли опција да се менуваат боите како што има на Кајгана..?
 
Мислења
146
Допаѓања
0
Поени
16
#3
мммм интересна идеа....Може да се реализира,ако сака Кико нормално ;)
 

Крис

Администратор
Мислења
5,319
Допаѓања
2
Поени
38
Автор на оваа тема #4
Ние ова не сме го средиле уште, чекајте малку.
 

Beauty

Администратор
Мислења
19,573
Допаѓања
4,474
Поени
113
#7
Едно прашање само: дали е од тебе Крис направено колку букви може да се пишуваат во еден пост или од оние кои го направиле форумот е ова?
За 300 букви ми направи проблем во две теми (пример дел од глумците кај објавата на епизоди), па бришев букви. Би можело да се зголеми бројот на букви?
 

Крис

Администратор
Мислења
5,319
Допаѓања
2
Поени
38
Автор на оваа тема #8
Можам да го променам тоа, ќе ставам поголем број.
 

Крис

Администратор
Мислења
5,319
Допаѓања
2
Поени
38
Автор на оваа тема #10
Направив да нема лимит, можеш да пробаш сега. Инаку дали кај вас се е во ред со button-от кој покажува дека има ново мислење во одреден форум? Мене ми стои зелено иако веќе сум влегол таму, доколку влезам и излезам уште еднаш, тогаш станува сиво.
 

Beauty

Администратор
Мислења
19,573
Допаѓања
4,474
Поени
113
#11
Добро е со лимитот на буквите.
Мене не ми прави таков проблем. Си стои зелено се додека не ги прочитам сите непрочитани мислења.
 

Крис

Администратор
Мислења
5,319
Допаѓања
2
Поени
38
Автор на оваа тема #12
Добро е тогаш, еден проблем помалку. Сега гледам како да направам смајлиња и во табелата за брз одговор затоа што се неопходни, и се разбира времето да го подесам.
 

Игор

Нов Член
Мислења
493
Допаѓања
0
Поени
0
#13
Форумот е супееееер!
Браво!
Значи, да си го променам букмаркот. :))
 

Крис

Администратор
Мислења
5,319
Допаѓања
2
Поени
38
Автор на оваа тема #14
Yes! И браво, ставајте потписи нека има разиграност некоја да не биде празно. :89791:
 

Игор

Нов Член
Мислења
493
Допаѓања
0
Поени
0
#15
Манев, you did it again! :)) Great job. Ептен изгледа професионално.
 

Крис

Администратор
Мислења
5,319
Допаѓања
2
Поени
38
Автор на оваа тема #16
Игор напиша:
Манев, you did it again! :)) Great job. Ептен изгледа професионално.
Thanks, со помош на прекрасните модератори, нивните многубројни теми никогаш немаше сам да ги префрлам.
 

Beauty

Администратор
Мислења
19,573
Допаѓања
4,474
Поени
113
#17
Има уште многу теми, ама овие денови ќе префрлам.
Најкоментираните утре.
 

Bobi!

Глобален модератор
Мислења
6,690
Допаѓања
0
Поени
0
#19
Ни до пола не сме со префрлување на теми, имаме уште многу работа, се‘ со текот на времето, ќе не биде пополека... :272416: