Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Најави се

Дизајнот на форумот

  • Автор на оваа тема Крис
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
Мислења
18,238
Допаѓања
2,887
Поени
113
Ама битно ти да не се мачиш, истите постови си ги пишуваш и тука, и таму. :rolleye:
 

Developerv2

Администратор
Мислења
83
Допаѓања
82
Поени
18
Форумот и страната на ТВ Пакет оваа вечер не беа во можност да се отворат/пристапат поради хардверски проблем со серверот кој среден моментално.​
 

Beauty

Администратор
Мислења
18,238
Допаѓања
2,887
Поени
113
Дали имате можност да уредувате свое мислење без да излезе дека сте уредувале?
Зборувам за онаа опција Edit silently.
 

anonimen

Добро-Познат Член
Мислења
2,183
Допаѓања
375
Поени
83
Дали имате можност да уредувате свое мислење без да излезе дека сте уредувале?
Зборувам за онаа опција Edit silently.
Мислам дека кога се уредува мислење не пишува дека е уредувано
 

Developerv2

Администратор
Мислења
83
Допаѓања
82
Поени
18
Дали имате можност да уредувате свое мислење без да излезе дека сте уредувале?
Зборувам за онаа опција Edit silently.
Оваа опција ја имаат само администраторите/модераторите на форумот. Од каде ова сега?
 

TVman

Добро-Познат Член
Мислења
5,812
Допаѓања
567
Поени
113
Мислам дека кога се уредува мислење не пишува дека е уредувано
Мене ми пишува.
Оваа опција ја имаат само администраторите/модераторите на форумот. Од каде ова сега?
А зошто не на сите да има ? Ќе штрајкуваме поради нерамноправност :406389::406389: