Дискусии за цртани серии

  • Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

dallavera

Добро-Познат Член
2,208
2,574
113
На МРТ имаше и една француска со рицар, и една со кокошки што цело време зборуваа „Коко роко, коко роко“, само не ми текнуваат оригиналните називи. :406389:
Тој со рицарот треба да е овој. https://albator.com.fr/AlWebSite/anime-3185.php
Го гледав и јас, а за кокошки не ми текнува.
 

Steff

Добро-Познат Член
13,247
18,346
113
Стеф, сите цртани што се настанати од таа белгијскo-француска школа стрипови се одлични, покрај Тин Тин, Марсупилами и Таличниот Том, тука е и Астерикс и Обеликс.
Они немаа цртана серија туку се одделни филмчиња од по 40-50 минути. И ден денес ги обожавам. 334545
Да, да, и Таличниот и Астерикс и Обеликс обожавам 334545
 

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
3,775
6,512
113
Тој е рицарот, да. :406389:

Тој со кокошките го емитуваа релативно скоро, додека одеа сите овие попознативе анимирани серии.
 

M@RKO

Добро-Познат Член
13,232
2,206
113
Oвој го сакав на Cartoon network и Boomerang

Гласот на Toм Џонс во стил на Бонд тема и шпицата исто Бонд стил.
 

Steff

Добро-Познат Член
13,247
18,346
113
Овој Фантомкет знам, но не гледав. Мислам кај нас одеше на Хепи, а таму ништо од цртани не сакав да гледам :406389:

Дак доџерс гледав, леле сега ми текнува на песнава, има неколку дена да ми ѕвони во глава Дак дооооџарс :406389:
 

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
3,775
6,512
113
Уште нешто што одеше на Телевизија Кочани, а верувам и на другите локални:

 

M@RKO

Добро-Познат Член
13,232
2,206
113
Хајлендер на Сител го пуштаа мислам со превод.
 

Blagojche

Добро-Познат Член
4,046
426
83
Немаше подобра! Ех времиња, добри колку и покојната А1. Мислам дека А1 ја емитуваше и Dragon Ball Z, ама не знам дали продолжија понатаму, мислам дека не.

 
Top