Дискусии за цртани серии

  • Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
12,841
1,951
113
Саки од Саканија е целосно македонски цртан или е од друга држава?
Кој ја пее песната?
 

M@RKO

Добро-Познат Член
12,841
1,951
113
Целосно наш.

Песната ја пее Магдалена Божиновска, а композитор е татко ѝ, Миодраг Божиновски.
Прв пат читам за оваа а сепак го гледав цртаниов и ми беше интересна песната.
 

M@RKO

Добро-Познат Член
12,841
1,951
113
Се сеќава некој на Ноди?

Ноди ми беше меѓу првото цд со интерактивни игри за деца кое татко ми ми го имаше купено за компјутерот во мислам 2000 и некоја година . Тоа време уште ни цртаниот не беше кај нас познат.
 
Top