Дискусии за цртани филмови

  • Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
27,081
19,192
113
  • Автор на оваа тема
  • #1
Општа тема за цртани и анимирани филмови

Коментирајте ги вашите омилени филмови од детството и споделете ги сите новости со престојните цртани филмови во земјава и светот.​
 

dallavera

Добро-Познат Член
1,745
1,839
113
Слабо цртани филмови во последниве години златна. Едно 99% од тие што излегоа последниве 20 години се анимирани. :406389:
 
Top