Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Најави се

Добредојдовте!

  • Автор на оваа тема Крис
  • Датум кога е започната темата

Hermione

Нов Член
Мислења
8
Допаѓања
0
Поени
0
Здраво.Јас сум нова членка на форумов, се надевам на добра дружба и добри дискусии низ форумов. :D
 

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
Мислења
3,929
Допаѓања
191
Поени
63
Добредојде! :)

Биди сигурна дека дружба и забава, како и ексклузивни информации, ќе добиеш на претек. На право место си. :namignuva:
 

Beauty

Администратор
Мислења
18,238
Допаѓања
2,887
Поени
113
Сега е моментот да дојдат навака, кога не им работи Фемина.
 

Крис

Администратор
Мислења
5,319
Допаѓања
2
Поени
38
Автор на оваа тема #153
Почитувани,

се извинуваме што претходните денови не бевме во можност да ви овозможиме пристап до сајтот и форумот на ТВ Пакет. Направивме трансфер во друга хостинг компанија и сега сме повторно тука со вас.

Ветуваме многу измени и модернизирање на изгледот на форумот.
 

Transporter

Активен Член
Мислења
455
Допаѓања
79
Поени
28
Шуќур, имам кај да го хејтам сега Саки од Телма. Велкам бек!
 

Blagojche

Добро-Познат Член
Мислења
3,605
Допаѓања
49
Поени
48
Глупаво и штуро беше без „ТВ ПАКЕТ“ изминатиов период... Welcome back :D
 

TVman

Добро-Познат Член
Мислења
5,812
Допаѓања
567
Поени
113
Добредојде назад, ТВ Пакет. Забавата може да почне !