Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Најави се

Избришани и споени мислења!

LucasScott

Нов Член
Мислења
8,009
Допаѓања
0
Поени
0
Автор на оваа тема #101
Темата асоцијации е затворена бидејки се користи само за билдње мислења. Активирајте се во др теми!
 

M@RKO

Добро-Познат Член
Мислења
10,100
Допаѓања
171
Поени
63
LucasScott напиша:
Темата асоцијации е затворена бидејки се користи само за билдње мислења. Активирајте се во др теми!
Претпоставував дека ќе и се деси такво нешто.

треба да се направи за игриве правила што треба а што не треба да се пишува.
 

M@RKO

Добро-Познат Член
Мислења
10,100
Допаѓања
171
Поени
63
A зашто ја затворивте и темата X Factor ?

Ако нема X Factor на балканов ,не мора да ја затворате темата ,можеби некој ќе сака да пишува и моабети за X Factor USA , X Factor UK или било кој друг X Factor oд светов.
 

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
Мислења
3,931
Допаѓања
191
Поени
63
Ако сака па некој да коментира општо за Икс Фактор, тогаш отворете тема само The X Factor.
 

M@RKO

Добро-Познат Член
Мислења
10,100
Допаѓања
171
Поени
63
SomebodyUnique напиша:
Ако сака па некој да коментира општо за Икс Фактор, тогаш отворете тема само The X Factor.
Тогаш ќе треба да отвориме посебна тема за Тhe Voice Аdria или како и да ќе се вика и ќе биде .
 

Beauty

Администратор
Мислења
18,282
Допаѓања
2,970
Поени
113
Избришано мислење на Марко во темата за Македонска телевизија. Не е дозволено пишување пост врз пост, макар и што објаснувањето беше - Морам да напишам за да прочитате :nikako:
За спамирање и водење исти дискусии, превземам нова мерка - Заклучување на дадената тема на одреден период.
 

Beauty

Администратор
Мислења
18,282
Допаѓања
2,970
Поени
113
Мислења од темата за Телма префрлени во Chat.