Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Register Најави се

Известувања поврзани со членовите

  • Автор на оваа тема Крис
  • Датум кога е започната темата
Статус
Не е отворен за идни мислења.

Крис

Администратор
Мислења
5,319
Допаѓања
2
Поени
38
Автор на оваа тема #1
Членот Bobi побара никот да му биде променет во Insomnia.
 

Крис

Администратор
Мислења
5,319
Допаѓања
2
Поени
38
Автор на оваа тема #3
Членот Insomnia побара да му се врати претходниот ник. :rolleye:


:haha:
 

Крис

Администратор
Мислења
5,319
Допаѓања
2
Поени
38
Автор на оваа тема #4
Од денес членот Игор е модератор на подфорумот Литература и Драма.
 

Mulholland

Нов Член
Мислења
382
Допаѓања
0
Поени
0
#5
Постои ли опција да се избрише user на форумов?
И дали притоа мислењата остануваат (претпоставувам дека да)?
 

Mulholland

Нов Член
Мислења
382
Допаѓања
0
Поени
0
#12
Ај доста сеа :)))
Ако може да се избрише акаунт, молам некој админ тоа да го направи :)
Ако не, никому ништо.
 

Burrows

Глобален модератор
Мислења
4,972
Допаѓања
37
Поени
48
#13
А зошто едноставно ако сакаш да си одиш не се исклучиш на определено време, па понатаму ако сакаш да се вратиш да можеш веднаш со истиов акаунт?
 

Крис

Администратор
Мислења
5,319
Допаѓања
2
Поени
38
Автор на оваа тема #15
За сите членови што се загрижени за Даница, таа е добра, :) ми пиша пред некој ден поради одредени причини не можела да се уклучува на форум, да се надеваме дека наскоро ќе ни се врати...
 

Крис

Администратор
Мислења
5,319
Допаѓања
2
Поени
38
Автор на оваа тема #17
Да, Даница наша, кралица е на форумов дефинитивно! :)
 

хејтер

Нов Член
Мислења
2,065
Допаѓања
0
Поени
0
#18
Дали може да ми го избришете профилот? И ако може и мислењата.
Фала.
This is official request.
 
Статус
Не е отворен за идни мислења.