Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Најави се

Предлог за отварање на теми

Blagojche

Добро-Познат Член
Мислења
3,605
Допаѓања
49
Поени
48
Има ли тема за „Ургентен центар“? Ако нема направете..
 

TVman

Добро-Познат Член
Мислења
5,812
Допаѓања
567
Поени
113
Мислам дека треба да се отвори тема за Новогодишната програма годинава,мислам време е ;)
 

M@RKO

Добро-Познат Член
Мислења
10,077
Допаѓања
154
Поени
63
Имам еден предлог во делот телевизија да се направи дел каде ќе ги сместиме македонските телевизии кој веќе не постојат. Во тој дел да се стави темата за А1, А2, JUNGLE TV, АБ канал, Пинк 15 плус ќе се отвораат и нови теми за веќе не постоечки телевизии како што е сега Sky Net или за ТВ 4 бидејќи има што да се коментира а и може некој ќе се најде што има архива фотографии, видео и ред друго од телевизиите.

Така би било поуредно и доста добро средено.
 

Beauty

Администратор
Мислења
18,237
Допаѓања
2,887
Поени
113
Темите ќе се реорганизираат наксоро, не е заборавено тоа.
Инаку кој може да отвора теми за прајмтјам сериите? Hook, Dark?
 

Hook'O

Добро-Познат Член
Мислења
1,423
Допаѓања
53
Поени
48
Beauty напиша:
Темите ќе се реорганизираат наксоро, не е заборавено тоа.
Инаку кој може да отвора теми за прајмтјам сериите? Hook, Dark?
Можам. Само да знам, колку често, дали за сите серии итн.
 

Beauty

Администратор
Мислења
18,237
Допаѓања
2,887
Поени
113
За неколку битни од сите мрежи. За почеток - This is us, Good place, Designated survivor, Divorce...
 

Blagojche

Добро-Познат Член
Мислења
3,605
Допаѓања
49
Поени
48
Бјути, планирам да отворам тема: Правописот на македонскиот јазик на овој форум, дали ќе може да се отвори таква тема? Бидејќи тука многу малку форумџии внимаваат на правописот на македонскиот јазик!
 

M@RKO

Добро-Познат Член
Мислења
10,077
Допаѓања
154
Поени
63
Не е предлог ама ја барам онаа темата кај што имаше ставано исечоци од весници за серии. Мислам пред неколку месеци пред да се префрлиме на овој нов дизајн некој ја имаше отворено но денес ја барав не можам да ја најдам. Ако сеуште постои пратете линк, најдов нешто од серијата Дивиот Ангел во Вечер што било па да го сликнам и поставам во таа тема.
 

Beauty

Администратор
Мислења
18,237
Допаѓања
2,887
Поени
113
Има теми Врмееплов, има тема за Дивиот ангел, било каде е соодветно постирај.
 

TVman

Добро-Познат Член
Мислења
5,812
Допаѓања
567
Поени
113
Не знам каде да пишам па овде..

Сега барам во подфорумот турски серии и гледам дека ја нема темата што ја отворив пред некоја недела за серијата Sahsiyet.
Зошто сте ја избришале ?

Мислам сега сакав да пишам мислење во врска со серијата, и сметам дека не е фер така да се бришат темите бидејќи доста време потрошив да го преведам текстот и да средам убаво со слика, а сега темата ја нема.
 

Beauty

Администратор
Мислења
18,237
Допаѓања
2,887
Поени
113
Не знам каде да пишам па овде..

Сега барам во подфорумот турски серии и гледам дека ја нема темата што ја отворив пред некоја недела за серијата Sahsiyet.
Зошто сте ја избришале ?

Мислам сега сакав да пишам мислење во врска со серијата, и сметам дека не е фер така да се бришат темите бидејќи доста време потрошив да го преведам текстот и да средам убаво со слика, а сега темата ја нема.
Го има во Вести од светот на сериите.
 

TVman

Добро-Познат Член
Мислења
5,812
Допаѓања
567
Поени
113
Хм, зошто така ? Прашувам бидејќи серијата не е никаква вест.

Мислам дека подобро би било во тој случај да се отвори некоја Општа тема како што има на ЕМДТ за дискутирање на сериите што не се емитуваат кај нас.
 

Beauty

Администратор
Мислења
18,237
Допаѓања
2,887
Поени
113
Отвори нова тема де за таа серија, пак, ако е до тоа работата. Само потсети ме деновиве да ги преместам и мислењата.