Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Најави се

Сезона 2019/2020

  • Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
Мислења
18,238
Допаѓања
2,888
Поени
113
Автор на оваа тема #1

ПОНЕДЕЛНИК
8-10 P.M. — The Voice
10-11 P.M. — Bluff city law - ПРЕМИЕРА

ВТОРНИК
8-9 P.M. — The Voice
9-10 P.M. — This is us - 4. сезона
10-11 P.M. — New Amsterdam - 2. сезона

СРЕДА
8-9 P.M. — Chicago Med - 5. сезона
9-10 P.M. — Chicago Fire - 8. сезона
10-11 P.M. — Chicago P.D. - 7. сезона

ЧЕТВРТОК
8-8:30 P.M. — Superstore - 5. сезона
8:30-9 P.M. — Perfect harmony - ПРЕМИЕРА
9-9:30 P.M. — The Good place - 4. сезона
9:30-10 P.M. — Sunnyside - ПРЕМИЕРА
10-11 P.M. — Law & order: SVU - 21. сезона
ПЕТОК
8-9 P.M. – The blacklist - 7. сезона
9-11 P.M — Dateline NBC

САБОТА
8-10 P.M. — Dateline saturday night mystery
10-11 P.M. — Saturday night live

НЕДЕЛА
7-8:20 P.M. — Football night in America
8:20-11 P.M. — NBC sunday night football
 

TVman

Добро-Познат Член
Мислења
5,814
Допаѓања
567
Поени
113
#2
Perfect Harmony би ја гледал. Ми делува интересно по трејлерот.
 
Последен пат уредено:

Beauty

Администратор
Мислења
18,238
Допаѓања
2,888
Поени
113
Автор на оваа тема #3
Крими процедурали и ситкоми, само тоа гледаат Американците :406389:
 

anonimen

Добро-Познат Член
Мислења
2,183
Допаѓања
375
Поени
83
#5
Од овие ги гледам Chicago PD и This is us
Би сакал да ги гледам Blacklist, The good place, New Amsterdam и другите Чикаго