Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Најави се

ТВ Пакет портал

  • Автор на оваа тема Крис
  • Датум кога е започната темата

Developerv2

Администратор
Мислења
83
Допаѓања
82
Поени
18


Beauty jel si i hakerka postala u zadnje vreme?
Слободно можеш да го посетуваш форумот/страната и да не се замараш со овие репорти. Phishing е метод на ловење на податоци на корисниците на самиот софтвер, но за да пристапиш на www.tvpaket.com.mk не ти бара никакво логирање па така да нема ни што да ти уловат "хакерите". Многу пати самите антивурсни програми детектираат одредени додатоци/plugins што се постари верзии а ги користат многу веб страници и затоа те предупредува самиот софтвер.
 

PeterGriffin

Активен Член
Мислења
334
Допаѓања
130
Поени
43
Jaс немам антивирус некој инсталирано додатно на лаптоп туку само од Windows 10 оној Windows Security, така да не ми се појави ова.
Imam i ja Windows Defender uz Win8.1 ali je golo g pa sam pored njega instalirao i ovaj Bitdefender, ovo je bila šala. :lilee: Nadam se da se ne ljutite. :namignuva:
@Developerv2 znam, hvala. Nego se malo šalim.