Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Register Најави се

Форумот е затворен за гости!

  • Автор на оваа тема Крис
  • Датум кога е започната темата

anonimen

Добро-Познат Член
Мислења
2,565
Допаѓања
661
Поени
113
Јас пак пишувам на Дани на ЕМДТ, за да видам дали ќе се среди до крајот на одбројувањето :haha::haha::haha:
 
Допаѓања: TVman

Some Special

Добро-Познат Член
Мислења
4,458
Допаѓања
1,235
Поени
113
Не беше хакиран.

:406389:

Беше направена невкусна шега за пред-катаклизма од она што следува по часовникот :406389:
Леле, да сте пред мене ќе ве истепам. Знаете колку ме исплашивте :haha:
Ти се придружвам. 8-) Некој срчка ќе го стрефи, а овие мајтап си играат. :tepam: :tepam: :tepam:
 

Steff

Добро-Познат Член
Мислења
1,794
Допаѓања
1,385
Поени
113
Беше направена невкусна шега за пред-катаклизма од она што следува по часовникот :406389:
Јас убаво кажав дека форумов ќе се уништи, никој не ми веруваше. :pie kafe: