Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Register Најави се

Форумот е затворен за гости!

  • Автор на оваа тема Крис
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
Мислења
19,676
Допаѓања
4,621
Поени
113
Нормално дека никој нема да е блокиран, не е ова режимот на претходното раководство на форумот и сајтот :406389::406389::406389:

Само мала мотивација за да се коментира повеќе.

Мада кога ќе размислам, членовите очигледно повеќе сакаат режим, тогаш и се расправаа, се бунтуваа, беа блокирани, па се враќаа, и имаа поголем мотив да се контраат на форумов :trlja race::406389:
 

Steff

Добро-Познат Член
Мислења
1,794
Допаѓања
1,385
Поени
113
тогаш и се расправаа, се бунтуваа, беа блокирани, па се враќаа, и имаа поголем мотив да се контраат на форумов :trlja race:
Ние не сме Аслан Кристобал, за него ставај режими, контри, блокови, цигли, што сакаш, ние сакаме демократија, да ни сите дојде животот. :pie kafe:
 
Допаѓања: TVman

M@RKO

Добро-Познат Член
Мислења
10,545
Допаѓања
289
Поени
83
Јас сум за да си се некој теми затворени се додека член на форумов пример не напише одреден број коментари на форумов и тоа да биде на темите за телевизија, серии, филмови,главните теми за кој пред се е тематиката на форумов.

Ако ова може да се направ би било поинтересно. мотивирачки, охрабрувачки да е активен секој зачленет нов регистриран член.
 

kristijan10

Добро-Познат Член
Мислења
694
Допаѓања
677
Поени
93
Јас сум за да си се некој теми затворени се додека член на форумов пример не напише одреден број коментари на форумов и тоа да биде на темите за телевизија, серии, филмови,главните теми за кој пред се е тематиката на форумов.
Па тие теми се најактивни, ако се заклучени во кои теми ќе пишува членот?:neznam:
 

M@RKO

Добро-Познат Член
Мислења
10,545
Допаѓања
289
Поени
83
Па тие теми се најактивни, ако се заклучени во кои теми ќе пишува членот?:neznam:
Мислев после регистрирање на нов член на тој член да му се пример само отворени делот Околу форумот, Македонски серии, Македонски телевизии а другото да е заклучено се додека напише одреден број коментари.
 

kristijan10

Добро-Познат Член
Мислења
694
Допаѓања
677
Поени
93
Мислев после регистрирање на нов член на тој член да му се пример само отворени делот Околу форумот, Македонски серии, Македонски телевизии а другото да е заклучено се додека напише одреден број коментари.
Ааа добро, грешно сум разбрал. :namignuva:
 

TVman

Добро-Познат Член
Мислења
6,602
Допаѓања
996
Поени
113
Во Македонски телевизии се објавуваат доверливи информации (рејтинзи). Во подфорумите за сериите исто (кои серии се откупени). Тие да бидат заклучени. А темите за коментирање на серии (не темите за новости) можат да бидат отклучени за членот да коментира за да стекне мислења и да добие привелегија да чита новости и гледа рејтинзи. Мој предлог :)
 

Some Special

Добро-Познат Член
Мислења
4,458
Допаѓања
1,235
Поени
113
И овој краткотраен удар го издржавме. Фала Богу, нашиот мил форум ни е повторно достапен. Браво за брзото решавање на проблемот! :bravobravo:
 

Beauty

Администратор
Мислења
19,676
Допаѓања
4,621
Поени
113
Не беше хакиран.

:406389:

Беше направена невкусна шега за пред-катаклизма од она што следува по часовникот :406389:
 
Допаѓања: Steff

kristijan10

Добро-Познат Член
Мислења
694
Допаѓања
677
Поени
93
Не беше хакиран.

:406389:

Беше направена невкусна шега за пред-катаклизма од она што следува по часовникот :406389:
:smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje:
Не можам со вас, ние тука се секираме за форумот вие зафрканции правите.
 

Beauty

Администратор
Мислења
19,676
Допаѓања
4,621
Поени
113
Не беше од мене зафрканцијата. И јас сега ја дознав.
 

kristijan10

Добро-Познат Член
Мислења
694
Допаѓања
677
Поени
93
На сајтот па и пишуваше hacked и "We love Iran". Јас се чудам. Викам Бог да чува, што се случи пак сеа. :smeenje:
 
Допаѓања: Steff