Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Најави се

Bedrag, DF|2016-2019

  • Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
Мислења
18,230
Допаѓања
2,878
Поени
113
Автор на оваа тема #1


И З М А М А
Број на епизоди : 30

Сместена во светот на економскиот криминал, "Bedrag" е приказна за измамите и злосторствата кои се прават како би се зголемило богатството на одредени поединци и структури.
Кога едно мртво тело ќе биде пронајдено во море, близу сомнителна фарма на брегот на Данска, детективот кој е задолжен за истрагата никако не може да поверува дека ова е само обична несреќа. Што повеќе истражува, толку повеќе Медс се сомнева во брзорастечката компанија "Енергрин", нејзината поврзаност со убиството што го води до финансиските и правни малверзации кои ги прави фирмата. Многу лаги, но само една вистина.

Данската серија "Измама" доаѓа од продуцентите на "Мостот", "Премиерка" и "Истрага" и е добитничка на наградата C21 International Drama Awards за најдобра драмска серија од неанглиско говорно подрачје за 2016та година. Позната е и како "Следи ги парите" со оглед дека се занимава со истрага која треба да го открие текот на парите во светот на алчноста и криминалот.

Улоги : Nikolaj Lie Kaas, Thomas Bo Larsen, Natalie Madueño, Esben Smed​