Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Најави се

Stan Lee’s lucky man, Sky 1|2016-2018

Beauty

Администратор
Мислења
18,238
Допаѓања
2,887
Поени
113
Автор на оваа тема #1


СРЕЌНИОТ ХАРИ

Број на епизоди : 28

Британската серија “Среќниот Хари” (Stan Lee’s lucky man) е во продукција на Carnival Films и POW! Entertainment.

Содржина :
Хари е детектив во Лондон, чиј живот се менува по една преспиена ноќ со мистериозната Ив од кога што и добива античка кинеска бразлетна која има чудна моќ. Таа носи натприродна среќа. Па така, ако дотогаш Хари имал проблем со коцкањето по што ги изгубил жената, ќерката и парите, сега со новата моќ, тој почнува да си ги прави работите во своја корист. Среќата му помага и во работата, во решавање на тешките убиства кои му се доделени како случаи.

Улогите ги толкуваат James Nesbitt, Eve Best, Sienna Guillory, Amara Karan, Darren Boyd, Steven Mackintosh, Stephen Hagan, Thekla Reuten​