Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Најави се

Taken, 2017-2018

  • Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
Мислења
18,237
Допаѓања
2,887
Поени
113
Автор на оваа тема #1


ОДМАЗДНИК
Број на епизоди : 26

Од извршниот продуцент кој работеше на светски познатиот филм “Петти елемент” и големиот кино хит “96 часа” се создаде приказната за бивш припадник на Зелените беретки.
Брајан Милс е бивш припадник на американската армија, чија лична трагедија го приморува да донесе исклучително тешка одлука. Обидувајќи се да ја преболи смртта на сопствената сестра и да ја нахрани големата желба за одмазда, Милс ја прифаќа работата на оперативец на ЦИА. Борбата против терористите и најопасните криминалци станува негова животна мисија.
Потрагата за убиецот на неговата сестра го доведува до трагите на мексиканскиот наркокартел кој го води озогласениот Карлос Мехија. Секојдневната борба на Брајан Милс за правда и одмазда станува негова вистинска борба за живот, во која само еден од нив ќе мора да излезе како победник.​