Добредојде на форумот

Регистрирајте сѐ или логирајте сѐ за да имате целосен пристап на форумот на ТВ Пакет!

Register Најави се

Што има ново

Нови мислења

Нови статуси

Си ми пишал на ок ру ти требам за нешто
TVman
TVman
Ќе ти пишам таму, биди онлајн.
Новата на канал 5 ќе ја снимам
TVman
TVman
Ќе ја гледам на тв нејзе, а на нет кај тебе ќе ја гледам "Животинско царство" бидејќи не ја фатив од почеток кога одеше на Телма..