Нови мислења од корисници

Си ми пишал на ок ру ти требам за нешто
TVman
TVman
Ќе ти пишам таму, биди онлајн.
Новата на канал 5 ќе ја снимам
TVman
TVman
Ќе ја гледам на тв нејзе, а на нет кај тебе ќе ја гледам "Животинско царство" бидејќи не ја фатив од почеток кога одеше на Телма..
Од Toygar оваа песна ја сакам Korkuyorum во превод значи јас сум исплашен
Ок во ред тогаш се извинувам. И Новогодишниот преспав ќе го има на нет јас ќе го снимам
Штом овој шит на Сител со години наназад се става на нет, не верувам дека ова нема да го има

Што сакаш да кажеш со ова мислење во темата на Преспав.
Мене ми велиш шит или?
anonimen
anonimen
Само сакам да кажам дека шитот од Сител го има на нет, ошто специјалот од преспав да го нема, тебе не те спомнав никаде, не се преценувај!
На ок ру ти пишав нешто во врска за серијата Затоа што те сакам
На ок ру ти пишав нешто во врска за серијата Затоа што те сакам